Hypnose als oplossing

Verlichting in enkele sessies.

Hypnotherapie biedt vergeleken met andere therapievormen het comfort van relaxt en snel verandering maken.

Voor elk probleem een juiste techniek!

Met succes o.a. al vele malen toegepast bij:

  • Depressieve gevoelens en gedachten
  • Angst en paniekklachten
  • Burn-out
  • Trauma en PTSS
  • Afvallen
  • Verslavingen
  • Betere prestaties
  • Relaties verbeteren
  • Ballast opruimen en meer ontspannen, vrolijk door het leven gaan

Zoveel moeite, zo hard je best doen en uiteindelijk is het resultaat er niet naar. Minimaal of erger je merkt dat je het tegendeel bereikt van wat je wilt. Dat is frustrerend toch!

En het is niet jouw schuld!

Ons brein is ingesteld op overleven en overleven lukt het allerbeste als je op de automatische piloot, met zo weinig mogelijk energieverbruik je dag door komt. Iets nieuws kost moeite en energie dus niet vanzelfsprekend

Natuurlijk wil je bewust wel echt de verandering maken! Het is nu eenmaal zo, dat je bewust maar een heel klein deel doet. Denk maar eens, hoe jij dit nu leest. Ben je je bewust van alles….natuurlijk niet….want als je je bewust zou zijn van hoe jij woorden vormt en van die woorden weer zinnen maakt en van de manier waarop je erbij zit of staat of hoe je adem ondertussen door je lichaam gaat, of hoe je linkervoet voelt op dit moment, dan werd je daar ongetwijfeld helemaal gek van. 

Je onbewuste registreert alles, maar jij hebt geen idee totdat je de focus ernaar toe brengt. Je onbewuste kan voor jou oplossen wat op bewust niveau al die tijd niet gelukt is. Het grootste deel van de ijsberg zit onder water. Zo werkt het. Stel je voor als je die 95% aanspreekt, het onbewuste “dat deel onder water” om de draai te maken ipv die 5% dat je bewust en met wilskracht doet! Dan zijn de resultaten zeker weten totaal anders!

Published by

Graziella

Mijn naam is Graziella Pieri Ik ben geboren en getogen in Limburg waar ik samen met mijn lieve partner en 2 prachtige dochters woon. Ik herinner me niet anders dan ik een brede interesse heb, avonturierlijk ben. Ik zoek naar uitdaging, nieuw, vooruitgang. Persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal. Na ruime oriëntatie van 20 jaar, waarbij ik jonge levenservaring heb opgedaan en mijn eerste beroepsopleiding heb afgerond ben ik vol overtuiging gestart aan de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Al snel was ik meer dan ooit overtuigd van het zitten op de juiste plek. In de zomer van 2005 ben ik afgestudeerd en sindsdien werkzaam als therapeut. Ik heb sindsdien veel ervaring opgedaan tijdens het werken met veel verschillende mensen van alle leeftijden. Na het behalen van mijn diploma bleef mijn interesse om te verdiepen, te vernieuwen. Zoeken naar manieren om mensen nog beter te kunnen helpen. Dit heeft me gestimuleerd om me te specialiseren in Emotional Freedom Techniques. Ik ben overtuigd van de psycho-somatische werking van het lichaam. In het werken en in contact zijn met mensen staat de benadering van lichaam en psyche in balans brengen voor mij dan ook centraal.